Eco Consulta. Consultora ambiental

 
 
  Inici Territori i paisatge Gestió ambiental Avaluació ambiental Natura Informes
 
 

Natura

 

El coneixement profund del medi també és necessari per donar una resposta adequada i coherent als problemes de gestió o de gaudi que té la natura. Eco Consulta. Consultora ambiental és conscient que el primer pas per oferir una bona resposta és saber el que hi ha.

Líquen Ocell

Aquest coneixement es pot interpretar sobre una sèrie de vessants, en les quals Eco Consulta. Consultora ambiental treballa.

  • El coneixement del medi per poder donar elements de judici als responsables de redactar o gestionar un projecte, que intervé sobre el medi amb la intenció de ser-hi respectuosos.
  • Estudis d'ecologia aplicada a aportar una solució fonamentada als problemes que es poden plantejar sobre possibles conflictes on intervenen animals o plantes determinats, o bé sectors econòmics o productius específics.
  • Projectes d'estudi o divulgació específics del medi natural on s'inclou l'organització de jornades, cursos o congressos de temàtica ambiental.
  • Promoció i col·laboració en la interpretació i conservació d’espècies vegetals, animals, paisatge i altres valors naturals vinculats a la natura.
  • Elaboració i gestió de Plans Tècnics de Caça i Pesca.
 
 
 

Clients

Clients

Clients 

Legislació

Clients

Codi ètic

Documents

Legislació

 
     
 

 


info@eco-consulta.net
 

C. de la Sínia, 15. Felanitx (Mallorca) 07200

 
Tel - Fax: 971 58 15 96